Varför Bergstrands?

Utbildning på vårt vis. Vi har ända sedan starten gjort saker lite annorlunda. Det har gjort Bergstrands utbildningar till Sveriges ledande utbildare för dig som är på väg till ett viktigt jobb.

Annelee Bergstrand grundade Bergstrands utbildningar år 2006 (då under namnet Yrkesplugget). Annelee kände att svenska elever och lärare förtjänade något bättre.

"Det behövs något bättre, något som på riktigt utgår från elevers och lärares olika förutsättningar, som verkligen ger resultat."

Annelee Bergstrand

Varför Bergstrands?

Om oss

Du formar din egen framtid

Här utvecklas du på väg mot ett viktigt jobb. Vi sätter dig i centrum och är öppna för nytänkande.

Jobb i sikte

Du utbildas till ett yrke med ljus framtid. Alla våra utbildningar svarar mot stora behov bland företagen.

Lätt att få jobb och du kan plugga vidare

Du är redo för anställning vid utbildningens slut. Målet är att du ska få ett jobb där du trivs och utvecklas. Efter utbildningen kan du också plugga vidare om du föredrar det.

Du praktiserar på riktigt bra företag

På alla orter vi finns har vi skapat samarbeten med välrenommerade företag för APL (arbetsplatsförlagt lärande). Tillsammans med dem och dig gör vi allt för att uppnå en bra utbildning som leder till en anställning.

Vi vill vara ledande

Vi har alltid gjort saker lite annorlunda. Case-metoden, multiverktyg i undervisningen, kunskapsverkstan för de som hamnat lite efter, individuell kartläggning och uppföljning... ja, det finns många fler saker att nämna.

Vi är inte störst, men vi vill vara ledande. Vi är inte rädda att utmana den traditionella synen på utbildning. På Bergstrands utbildningar skruvar vi ständigt på allt vi gör. Det är så vi har utvecklats och det är så vi ska fortsätta att utvecklas.

Vi vill fortsätta att vara pedagogiskt innovativa och ständigt utmana.

Vi vill bredda oss och driva fler slags utbildningar, både förberedande och yrkesorienterade.

Sfi, en naturlig del av vår utveckling

Ända sedan år 2006 har vi erbjudit yrkesutbildningar som leder fram till viktiga jobb. För att gå en yrkesutbildning och för att få ett jobb, krävs så gott som alltid att du behärskar svenska i tal och skrift. Därför känns det som ett väldigt naturligt steg att vi nu har startat Sfi-utbildningar.

Sjukanmälan Gymnasiet i Stockholm:

Ring
08 409 142 01


Sjukanmälan Gymnasiet Uppsala:

Ring
018 418 86 31


Anmälan via Schoolsoft