3 februari, 2023

Bergstrands Utbildningar har lanserat ny on- och offboarding

Bergstrands Utbildningar har lanserat ny on- och offboarding med fantastiska resultat! Efter implementeringen av Whippys digitala onboardingstöd levererar nu 65 % av nya medarbetare på Bergstrands utbildningar över förväntningar det första kvartalet. Samtliga nyanställda upplever att de har fått ett fint första bemötande. Nio av tio anser dessutom att de har utvecklats professionellt sedan startdagen och att det är tydligt vad som förväntas av dem i rollen.

Utöver eleverna, är lärare och rektorer organisationens viktigaste spelare. Bergstrands utbildningar såg förra året behov av att systematisera onboardingen för att ge alla nyanställda tillgång till liknande stöd och upplägg den första tiden. Kort efter lanseringen av den nya introduktionen utökades processen med en offboardingresa.

–  Vi ville skapa rätt förutsättningar för varje nyanställd att snabbare komma till mål under starten. När vi såg effekterna av introduktionsprocessen, beslutade vi att bygga på med offboarding för att erbjuda ett respektfullt och strukturerat avslut där både chef, medarbetare och vi som organisation i stort kunde lära, säger vd Annelee Bergstrand.

Andra nyheter

  • Hand som håller ett magentafärgat sl-kort med text som erbjuder det till alla gymnasieelever på bergstrands.

    ...alla elever på Bergstrands Gymnasium i Stockholm och Arlanda får SL-kort. Oavsett var de bor.[...]

  • Grafik av ett examensmeddelande för Bergstrands gymnasium, med datumet 5 juni 2024, med fyrverkeridesign i vitt på vinröd bakgrund.

    STUDENTEN 5 JUNI KL.12.00 Onsdag 5 juni kl.12.00 springer våra studenter ut! Platsen är Johannesfredsvägen[...]

  • Grafik av ett examensmeddelande för Bergstrands gymnasium, med datumet 5 juni 2024, med fyrverkeridesign i vitt på vinröd bakgrund.

    STUDENTEN 5 JUNI KL.12.00 Onsdag 5 juni kl.12.00 springer våra studenter ut! Platsen är Hansellisgatan[...]